Varför Första villan brf?

Välkommen in.

Husen byggs i två plan med sov och familjeutrymmen på plan 2. På entreplan fokuserar vi på klädvård, kök och samvaro. Vi ser till att det finns två härliga badrum, ett på varje plan. En stor och rymlig tvättstuga. Kök med anslutning till sällskapsytan. Hallen är stor och rymlig och det finns ett stort bra förråd under trappan.

Våra hus byggs delvis på fabrik men till den största delen så är de sammansatta för hand av duktiga snickare på plats. Det innebär att vi kan bygga med bättre kvalitet. Högre i tak än vanligt, 2,5 meter istället för 2,4. Vi bygger med släta fina tak och kan låta bli att montera en taklist. Den egna värmepannan säkrar att du kan ha just det inomhusklimat som du och din familj gillar.

Trädgården är en viktig lunga för familjen. Vi ser till att det finns ett trädäck att duka upp på, gräsmattan rullas ut och är färdig för lek. Häckarna finns på plats och i det rymliga förrådet kan du förvara allt som hör familjen till.

 

Ett smartare boende.

Bostadsrättsformen gör att allt yttre underhåll sköts gemensamt. Du har med andra ord, på riktigt, tid över för det viktiga. Barnen och sällskapslivet. Välkommen till ett liv i eget hus med maximal känsla och minimalt besvär!

Stor trädgård, kommande renoveringar och höga driftskostnader är något som ofta hör till att bo i äldre hus. I ett Första Villa blir det mindre ytor att städa, mindre trädgård att sköta och mer tid över för livet goda!

Vi vill genom ett smartare boende ge er tid över för familj och vänner. Att bo bekvämt i en bostadsrätt innebär även en trygghet och gemenskap med grannarna, som kan se över hemmet när ni åker på semester. Det finns fortfarande en mindre trädgård som ska användas för alla fina sommardagar då man vill sitta ute och njuta av solen. Allt är nytt och fräscht vilket underlättar vardagen och livet i helhet. En Första Villa är för familjen som vill ha mer kvalitetstid och mindre måsten.

Utsidan

Tänk dig ett hem, nytt och underhållsfritt med ett skönt trädäck och förråd. Liten täppa du sköter innan frukost! Husen och dess yttre underhåll sköts av föreningen. Du ska bara fortsätta göra det du har lust till!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. 

Där alla får trivas

Tänk dig ett hem med rum för hela familjen, nyproducerat och modernt. Ett hem där man får sätta sin egen prägel genom fina val. Ett hem man kan bo länge i!